Девици и волци

Девици и волци

Author: Александар Алексов

Format: Paperback

Pages: 197

Language: Macedonian

Description du Livre

Евгенија е необична девојка. Изгледа прекрасно и невино, но таа е безмилосна. Шокантните сеќавања и тајните од детството се длабок мотив за одмазда. Евгенија има една цел – да ги убие монструмите од детството. Кога е веќе сигурно дека правдата не постои, а вистината е мртва, ѓаволот доаѓа по .

Евгенија го мрази машкиот свет. Решена е да не се предаде на ниту еден маж во животот, но еден погрешен телефонски повик во време кога Евгенија им погледнува во очи на демоните од минатото, ќе го растрепери нејзиното челично срце. Антониј ќе се појави во нејзиниот живот како ветер што дува без правец.

Антониј е осамен, шармантен, неодолив инспектор, нетипичен полицаец кој има празно срце за љубење, но мора да се задоволи со незаситени страсти и трошка љубов од неговата лоша девојка. За него правдата е нешто свето, се бори до последен здив за неа, но правдата знае да има две лица, две вистини. Правдата е и мрачна, ако имаш доблест да ја погледнеш и од зад грб.

Дали ќе ја љуби Евгенија, ако дознае дека направила нешто страшно што се коси по сите негови животни принципи?

Делумно романса, делумно морничав, опсесивен трилер кој обработува болни општествени теми. Имајте на ум дека треба да имате добар желудник и силно срце за оваа книга.

Чувствата за главниот лик ќе ве излудат, ќе се вљубите во неа. Истовремено и ќе ја сакате, и ќе ја мразите.

Евгенија е лик што никогаш не се заборава!

Commentaires
Blanchefle Morneau
Enfin, je reçois cet ebook, merci pour tous ces miracles de Noël que je peux obtenir maintenant!
Alphonse Ratté
Je tiens à vous remercier personnellement pour vos livres exceptionnels. C’est vraiment merveilleux.
Andrée Bédard
Je vous recommanderai à mes collègues. Leur miracle de Noël est les livres les plus précieux que nous ayons jamais achetés. Je serais perdu sans ça. Je suis complète ment époustouflé.
Gradasso Martel
Leur Miracle de Noel était le meilleur livre que j’ai jamais acheter. Leur Miracle de Noel a fait exactement ce que tu as dit qu’il faisait.
Émilie Aucoin
Mes amis sont tellement fous qu’ils ne savent pas comment j’ai tous les ebook de haute qualité qu’ils n’ont pas!
Livres Similaires
Embers

Embers

By Sándor Márai
Нека играат децата

Нека играат децата

By Денис Бојаров
The Last Days of My Mother

The Last Days of My Mother

By Sölvi Björn Sigurðsson